91.150.72.226:27014


  Pravila Foruma

  avatar
  neb!tno.
  Admin

  Posts : 15
  Join date : 2009-05-31
  Age : 26
  Location : Nova Pazova

  Pravila Foruma Empty Pravila Foruma

  Post  neb!tno. on Sun May 31, 2009 5:23 pm

  Dobrodosli na Forum Serbian Public Servera . Kako bi bili jos uspesniji i bolji, napravili smo forum na kome vas pozivamo da diskutujete o igricama ali i o drugim temama. Medjutim kao i svaki drugi forum i ovaj forum ce imati neka pravila kojih cemo morati svi da se pridrzavamo, kako memberi tako i admini i moderatori. U slucaju ne postovanja ovih pravila i krsenja, zadrzavamo pravo da vas account zamrznemo ili cak ako je to potrebno(nadam se da nece biti) iskljucimo u potpunosti vas account.
  Hvala

  1. Prvo sto cete kao novi clan foruma uraditi (posle citanja ovih pravila) je da se predstavite ostalim clanovima foruma tako sto cete postaviti topic o sebi u OVOJ sobi foruma.

  2. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno (SPAM Headquarters). Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene bice prebacene u odgovarajuci forum (SPAM HQ).
  Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za politicku scenu. Zabranjeno traženje i objavljivanje warez adresa, krekova, keygen programcica, serijskih brojeva i drugog nelegalnog materijala. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i slicnih programa, ali ne i teme u kojima se dele infomacije o cvorištima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

  3. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.

  4. Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosni klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.

  5. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

  6. Na forumu je zabranjeno korišcenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora necemo prihvatiti.

  7. U skladu sa prethodnom tackom, zabranjeno je vredanje drugih clanova foruma. Pod vredanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.

  8. Zabranjen je bilo kakav porno ili warez sadrzaj u temama kao i postavljanje linkova koji predstavljaju reklamiranje.

  Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.

  Ove mere moraju se preduzeti iz razloga postovanja svih ostalih clanova koji dolaze na forum da bi ucestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

  Hvala --- neb!tno. --- afro

   Current date/time is Mon Dec 16, 2019 4:34 am